Retourbeleid Witkamp Design

Herroepingsrecht bij levering van producten:

1.Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 7 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of ontvangst van het product namens u.

2.Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakkingen. U dient het product slechts in die mate uit te pakken, te gebruiken en/of te passen om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, dient u het product in de originele staat en verpakking aan ons te retour te sturen samen met het compleet ingevulde retour formulier.

Wat te doen indien u iets bij ons wilt ruilen of retourneren?

Neem binnen 7 dagen contact op met onze klantenservice over het product dat u wilt ruilen of retourneren. U ontvangt een bevestiging per e-mail van uw retourverzoek. In deze e-mail zit een retour formulier met de retourprocedure bijgesloten hoe het product verzonden dient te worden. Zodra wij het product van u retour hebben ontvangen en hebben onderzocht, krijgt u van ons een ontvangstbevestiging en informatie over het vervolgtraject. Wij proberen om, samen met u, tot een passende oplossing te komen. Indien u een product wilt ruilen kunnen wij een nieuw product toesturen zodra geretourneerde product bij ons binnen is. Indien u het product wenst te retourneren omdat deze defect is binnen de zichttermijn, dan zullen wij u zo snel mogelijk een nieuw product toesturen. Wel dient u te allen tijde de originele bestelling te retourneren. Meer over defecte producten en garantie vindt u onder het onderwerp “garantie”. De terugbetaling of verrekening van het aankoopbedrag bij een geretourneerd en/of gewijzigd product zal in de regel binnen 10 werkdagen of anders uiterlijk binnen de wettelijk bepaalde termijn van 30 dagen plaatsvinden.

Producten die niet in aanmerking komen om te ruilen en/of te retourneren zijn:

– Beschadigde artikelen.
– Artikelen die niet compleet zijn.

Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Kosten ruilen en retourneren?

De kosten voor het ruilen en retourneren van producten zijn voor uw eigen rekening.

Annulering van uw bestelling

U kunt uw bestelling kosteloos annuleren zolang uw order nog niet is verzonden. Hier zijn geen annuleringskosten aan verbonden. U kunt uw order annuleren door een e-mail te sturen aan info@huisentuinwinkel.nl met hierin de mededeling dat u uw bestelling wilt annuleren en met vermelding van het ordernummer. Een eventuele betaling wordt binnen 7 werk dagen teruggestort.